BALIŞEYH İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: İMAM-HATİP ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABILEN VE PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN ,DİNİN GÖNDERİLİŞ AMACINA UYGUN ASLİ TEMSİLCİLRİNİ YETİŞTİREN ÖRNEK BİR KURUM OLMAK.

Misyon: *Milli ve manevi değerlerini özümsemiş *İnsana ,Ahlâka ve kültürel mirasa saygılı *Yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen *tabiatı tahrip değil, imar eden *sorun değil çözüm Olan * Bilim ve teknolojinin takipçisi *Sürekli gelişen,yenilikçi,yaratıcı bireyler yetiştirmek için varız

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA: 08:40 BİTİŞ: 15:15
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (318) 713 7005

WEB - https://baliseyhiho.meb.k12.tr

Adres - Toki Mah. Şehit Uzman Çavuş Ayhan ŞAHİN Cad. No25 Balışeyh/Kırıkkale

Yerleşim Yeri - okulumuz toki mahalalesindedir.

Adres - Toki Mah. Şehit Uzman Çavuş Ayhan ŞAHİN Cad. No25 Balışeyh/Kırıkkale

Ulaşım saat başı kırıkkale merkezden dolmuş vardır. özel araçla kırıkkale merkezden 20 dk. sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık kırıkkale merkeze 25 km. ilçe merkezi toki mahallesinde.